CONTAINERE BIROU ALBA

Jun - 30
2015

CONTAINERE BIROU ALBA

FIRMA MEX CONTAINERE REALIZEAZA O GAMA LARGA DE CONTAINERE METALICE TIP BIROU .

CONTAINERELE REALIZATE SE POT CONSTRUI DUPA DIMENSIUNIILE SI SPECIFICATIILE CLIENTULUI, CONTAINERELE POT FI DOTATE CU MOBILIER SI OBIECTE SANITARE PENTRU A INDEPLINII TOATE CERINTELE.

Construim si livram containere birou in Alba !

Containere birou Alba prezinta izolatie termica completa, containerele pot fi utilize fara probleme pe timpul verii si al iernii si pot fi dotate cu sistem de aer conditionat, sistem de incalzire tip convertor. Containerele birou Alba se pot compartimenta conform cerintelor tale cu spatii necesare pentru depozitarea echipamentelor, documentelor si obiectelor personale. Containerele birou Alba pot avea grup sanitar care poate fi dotat cu cabina wc, chiuveta, cabina dus si boiler electric pentru apa calda.

Un container birou Alba Iulia poate avea dimensiunea standard de 6,000 x 2,400 x 2,400 metri sau orice alta dimensiune pe care clientul nostru o solicita.

Peretii containere birou Alba sunt realizati din panouri tip sandwich alcatuiti din tabla 0,5 mm – spuma poliuretanica 50 milimetri – tabla 0,5 mm.
Acoperisul containerelor birou Alba Iulia sunt realizate din tabla zincata dublu faltuita cu grosime de 60-80 mm si elemente de colectare si scurgere a apei de ploaie.

Toate elementele constructive ale containerelor birou Alba pe care Mex Containere le realizeaza si care compun sistemul de rezistenta sunt produse din otel zincat, vopsit conform tuturor normelor aflate in vigoare.

Mex Containere asigura proiectare si executie cu predare “la cheie” pentru containere birou in Alba Iulia. Transport containere tip birou in Alba, montaj containere birou Alba.

Oferta de pret pentru un container birou in Alba se pot afla din pagina PRETURI CONTAINERE sau contactandu-ne la telefon 0723.569.929